Burnside Cablepark Seizoensopening 2010

geplaatst in: Algemeen, Video's | 4

Seizoensopening Burnside CableparkZaterdag 3 april was een dag waar veel Nederlandse wakeboarders naar uitkeken. De eerste zaterdag van april namelijk, en dus voor vele kabelbanen de eerste dag dat er weer gewakeboard kan worden. Zo ook bij Burnside Cablepark in Emst. De boarders werden goed ontvangen met een hapje en een drankje (gluhwein!) en zo kwam de gezellige stemming er al snel in. De dag begon vrij nat maar na een uurtje begon het lekker op te klaren en kregen we zelfs af en toe de zon nog te zien. Er waren diverse wakeboardtoppers aanwezig, maar degene die het meeste aandacht trok was toch wel Antoni van de Wekken die net terug was uit een trip naar Thailand. Ondanks dat hij moest wennen aan de kou liet ie toch iedereen flink verbaasd staan met de dikke tricks die hij in Thailand geleerd heeft. Het wakeboardblog.nl team was met teamriders Gerrit en Daniel goed vertegenwoordigd en Wilfred Hop van Wakeboardonline.nl was druk bezig met het oefenen van zijn s-bend. Een compilatie van dit alles is te zien in deze video!

4 reacties

Geef een reactie