Wakeboardclinics door Denise de Haan

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 2

Denise de HaanWakeboarder Denise de Haan, die vorige week nog boardend door Amsterdam is gesignaleerd,geeft vanaf begin juni clinics voor diverse niveaus bij kabelbaan Lido Almere. De clinics waar je je voor kan inschrijven zijn:

  • Beginner: donderdag 3 juni 20:00
  • Intermediate: woensdag 9 juni 20:00
  • Advanced: dinsdag 15 juni 20:00

De bedoeling is om met maximaal 10 personen 1,5 uur gestructureerd te gaan trainen. Voorafgaand aan de clinic kun je Denise vertellen wat je doel is, en zij gaat je helpen deze doelen te halen (mits haalbaar natuurlijk ;-)) Ze geeft tips vanaf de kant, kan met een bootje meevaren of de trick zelfs voordoen. De kosten voor dit alles bedragen¬† slechts 25 euro per clinic. Lijkt dit je leuk en/of wil je meer informate, stuur dan een mailtje naar [email protected], en tot ziens op een van de clinics!

2 reacties

Geef een reactie