Maxine Sapulette #1 bij eerste stop Wake Park World Series

geplaatst in: Algemeen | 0

Maxine SapuletteAfgelopen weekend was de eerste stop van de Wake Park World Series bij de Texas Ski Ranch in Amerika. De Nederlandse Maxine Sapulette was hier bij aanwezig en wist de eerste plek te behale. Na een oefensessie vrijdag werden zaterdag de kwalificaties gereden. In de categorie Pro Women deden slechts 5 riders mee, maar dit waren wel 5 van de beste riders ter wereld. Maxine moest het opnemen tegen Nicole Butler (UK), Angelika Schriber (AUS), Alizee Brion (FR) en Tor Young (UK).  Maxine wist de finale te behalen en deed daar onder andere een blind judge, s to blind en switch backmobe. Dit bleek overduidelijk genoeg voor de eerste plek. Nicole Butler wist de tweede plek te behalen met een Stalefish glide blind judge en een vulcan. Angelika Schriber werd derde met een dikke toeside backroll en een toeside frontside 540.

Zelf een stop van de WPWS meemaken? 14 en 15 augustus kun je het beleven tijdens de Protest Cable Call.

Geef een antwoord