Chicky clinics summertour

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Chicky ClinicsChicky Clinics richt zich op het stimuleren van vrouwelijke deelname aan extreme sports. Vaak worden deze door vrouwen gezien als een sport met een hoge toegangsdrempel. Chicky probeert deze drempel te verlagen door het organiseren van speciale clinics voor girls. Naar aanleiding van het grote succes afgelopen winter van de Chicky Clinics voor freestyle ski en snowboarden heeft de organisatie besloten ook in de zomer clinics te organiseren voor de sporten surfen, wakeboarden, skaten en kitesurfen. Deze worden gegeven op verschillende locaties in Nederland en staan in het teken van girls, fun and learning to ride. De clinics worden mede mogelijk gemaakt door She Energydrink en de deelneemsters gaan naar huis met  een Nikita goodiebag vol goodies van Vans, Les Ettes en meer!

Klik hier voor de data van de clinics. Wil je meedoen aan een van de clinics, of meer informatie? Surf dan naar www.chickyclinics.com. Chicky Clinics data

Geef een reactie