Zon, wakeboarden en Corona @ Scheveningen

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 6

Corona Wakeboard TourEen Coronaatje gaat er goed in na een zware wakeboardsessie in de zon. Zon, boarden en Corona zijn allemaal terug te vinden op de Corona Extra Wakeboard Tour. Deze is van 30 juli tot 1 augustus weer te vinden op het strand van Scheveningen. Ze brengen behalve genoeg Corona, ook een bassin met een half miljoen liter water mee waar zowel pro’s als beginners hun kunsten in kunnen vertonen. De wakeboarders die meedoen maken kans op mooie prijzen door trucks te doen over de slider en de kicker. De medeboarders bepalen wie er gewonnen heeft door het toekennen van punten. Klik hier voor meer info over tijden en deelname.

BassinVrijdag 30 juli wordt er geboard van 14.00 tot 18.00. Zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00. Wil je meedoen dan dien je minimaal 18 jaar te wezen. Uiteraard zijn ook kite-, skim- en snowboarders van harte welkom om het wakeboarden eens te proberen. Deelname is gratis en voor eigen risico. Stuur een mailtje naar dit adres als je mee wil doen.

6 reacties

  1. melissa Nap

    Ik kan niet wakeboarden maar zou het graag eens willen proberen. Ik ben twaalf jaar.

  2. Wakeboardblog.nl

    Als je het eens wil proberen kun je je inschrijven hiervoor! Het is gratis je moet er alleen voor naar Scheveningen 🙂

Geef een reactie