Maxine krijgt ook in 2011 haar eigen Jobe serie!

geplaatst in: Algemeen | 0

Max Pro Serie 2010Maxine is aan het rocken! Berichtten we eerder al over haar eerste plaats bij de WWA Tour Stop #1 en kwam haar naam voorbij in diverse andere berichten, nu is bekend gemaakt dat ze voor 2011 wederom haar eigen Jobe/J-Star serie krijgt. Het vest en wakeboard van dit seizoen, mede-ontworpen door Maxine, zijn een succes en vragen om een herhaling voor 2011. Ook de nieuwe serie wordt weer flitsend en kleurrijk en een preview volgt later dit seizoen. Lees hier het volledige persbericht.

Eerder dit seizoen lanceerden Jobe en Jstar de Max Pro Serie. Deze serie bestaat uit een Jobe vest en een Jstar wakeboard en is mede ontworpen door werelds beste kabel wakeboarder Maxine Sapulette. Het vest en het wakeboard zijn ongekend populair en Jobe en Jstar zijn zeer blij met het succes. “We weten dat Maxine tot een van de meest geliefde atleten uit de scène behoord en we waren er dan ook van overtuigd de samenwerking een succes zou worden. Echter hadden wij ook niet verwacht dat het board en het vest zó ongekend populair zou worden. We zijn hier dan ook ontzettend trots op”, aldus een woordvoerder van beide merken.

Max Pro Serie 2010

Jobe en Jstar kunnen het nieuws mededelen dat er ook in 2011 een Jobe / Jstar Max Serie op de markt gebracht zal worden. Maxine Sapulette zelf is natuurlijk ontzettend trots op de verlengde samenwerking. Maxine Sapulette: “Ik vind het echt onwijs tof dat ik ook volgend seizoen weer een signature board en vest ga krijgen. Jobe en Jstar zijn twee toonaangevende merken en als je dan producten van deze merken hebt, met jouw naam daarop, maakt je dat echt heel trots! Ook ben ik er echt super blij mee dat mijn 2010 serie een succes blijkt te zijn”.

Jobe Logo

De nieuwe Jobe / Jstar Max Serie zal net zo kleurrijk gaan worden als de serie nu is. Meer details en een sneak preview zullen snel bekend worden gemaakt. Houdt daarom de website van Jobe goed in de gaten: www.jobesports.com!

Geef een reactie