Geen voetbal maar kabel!

geplaatst in: Algemeen | 2

Dry desert35 graden vandaag, dan ga je natuurlijk niet in een stikhete kroeg naar een wedstrijd kijken die bijna zeker verloren wordt, om daarna in grafstemming huiswaarts te keren. Nee de echte die-hards gaan natuurlijk lekker wakeboarden vandaag. Veel banen zijn gewoon open tijdens en na de wedstrijd, dus wil je eens een baan (bijna) voor jezelf hebben zoek dan de dichtstbijzijnde kabelbaan op en ga lekker boarden om 16:00 (of eerder). Zo heb je ondanks het verlies van Nederland toch nog een leuke middag. En winnen ze dan sluit je gewoon na het boarden aan bij de feestvreugde :-)! Ben je nou wakeboarder of niet?

Update: Nederland toch gewonnen! Hup holland hup. Aanstaande dinsdag dus ook rustig @ diverse kabels šŸ˜‰

2 reacties

Geef een reactie