Scarecrow tutorial

geplaatst in: Algemeen, Tutorials | 1

scarecrowEen poosje terug plaatsten we hier een verzameling Raley tutorials, welke goed in de smaak vielen bij de bezoekers. Omdat ik zelf nu bezig ben met het oefenen van een scarecrow leek het me wel leuk om een nieuw overzicht te maken met Scarecrow tutorials. Een scarecrow is een toeside frontroll met een 180 aan het eind. Deze trick wordt achter een boot over de wake gedaan, en achter de kabel meestal over een kicker.  Hoewel er op internet vooral tutorials te vinden zijn voor achter de boot, zowel video als tekst. Zijn er ook voor de kabel-scarecrow tutorials te vinden. Check deze tutorial maar eens van WakeInstructionals op Youtube. Cable-Addicts.com heeft ook een dikke tutorial gemaakt met 3d-animatie. Deze is tegen een kleine vergoeding te downloaden op hun site. De trailer is hier gratis te bekijken. Even spieken of je harde klappers maakt tijdens het oefenen? Check dan deze video van jongens die hun scarecrow aan het oefenen zijn. Succes met oefenen!

Geef een reactie