Fotoserie: Protest team in Frankrijk

geplaatst in: Algemeen, Pictures | 0

protest team toulouseHet Protest Wakeboardteam – bestaande uit Ricky Lukassen, Michael Timmers, Sjors van de Kerkhof, Chloe Goudie en Maxine Sapulette, zitten op dit moment in Frankrijk bij TNG Cable Park in Toulouse. Ze zitten daar voor de Protest Summer Photoshoot 2011. Op de blog van Ricky Lukassen valt te lezen dat de heenreis een beetje tegenviel, maar dat dit snel vergeten was nadat ze op het board hadden gestaan. Ze zijn behalve hangen achter de kabel ook wezen winchen bij een waterval en hebben in Montpellier achter de boot gehangen. Die mannen (en vrouwen) hebben het weer goed voor elkaar dus. Ricky heeft een aantal foto’s geplaatst en een preview van de video die gemaakt zal worden door Sieb en Peer van Lieuwma Productions. Check hier de foto\’s, en hier de video!
“PROTEST TEAM”

From TNG Cable Park, posted by Ricky ✬ Lukassen on 8/02/2010 (40 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Geef een reactie