Dit weekend Clinics bij Eemhof Watersportcenter

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Experience Clinic ProtestDit weekend vinden bij bootlocatie Eemhof Watersportcenter de Protest Wakeboard Experience Clinics plaats. Inmiddels is bevestigd dat er demo’s zullen worden gegeven door onder meer Ricky Lukassen, Michael Nieuwerf en Niek Huiskens. Er is voor beide dagen nog plek, en je kunt ook beide dagen komen. Check hier de laatste info!

Aanstaande zaterdag en zondag is het zover, wakeboardclinics achter de boot! De clinics zijn bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde boarder. Altijd al een keer achter een echte wakeboardboot willen boarden? Dit weekend liggen er vier verschillende Nautique boten op jou te wachten. Voor de beginners een Nautique 206 speciaal met een ‘side-boom’ om snel en gemakkelijk de techniek onder de knie te krijgen. Voor de hardcore boarders zijn er de Air Nautique 210, 216V en 236 allen in Team edition uitvoering! Zo wordt de golf aangepast aan jou niveau.

Ook worden er demonstraties en clinics gegeven door Ricky Lukassen, Michael Nieuwerf en Niek Huiskens!

Kies uit één van de volgende pakketten en meld je aan voor de zaterdag of de zondag, en als het bevalt boek je beide dagen!

  • Package 1, bestaande uit 2×15 minuten boarden, een BBQ (vanaf 19.00u)en een goodiebag met T-shirt voor €49,-
  • Package 2, bestaande uit 4×15 minuten boarden, een BBQ (vanaf 19.00u), een bananaride en een goodiebag met T-shirt voor €85,-

Voor meer info kijk op www.watersportcenter.nl, voor vragen en boekingen bel of mail naar 036-522 8448 / [email protected]

Experience Clinic Protest

Geef een reactie