NK 2010: Inschrijven aub!

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

wakeboardposter nkVolgend weekend is het NK wakeboarden al, dit jaar bij Down Under te Nieuwegein. Omdat het al bijna zover is en veel riders zich nog niet ingeschreven hebben wil de organisatie iedereen die mee wil doen verzoeken zich zo snel mogelijk in te schrijven op www.cablewakeboard.net. De organisatie kan dan starten met het indelen van de riders en het maken van de schema’s. Lees het hele bericht hier.

Beste Riders,

De organisatie (wedstrijd coƶrdinator) wil jullie dringend verzoeken om je snel aan te melden voor het NK via www.cablewakeboard.net Het wordt voor ons veel makkelijker (wedstrijdschema’s / heat’s / aantal leeftijds klasse) als jullie je zo snel mogelijk inschrijven. JUST DO IT !!!

Ga naar www.cablewakeboard.net en log in met je naam en wachtwoord. Het je geen profiel, ga dan naar registration en maak een profiel aan.
Vervolgens ga je naar My board,…..My Competitions (2010-9-11 Dutch Nationals Wakeboard) Voor de wakeskaters (2010-9-11 Dutch Nationals Wakekate) geef aan in welke klasse je uitkomt en klik op Join this Competition. Nu sta je aangemeld voor NK.

Kleine moeite, voor de organisatie een groot plezier. Het gaat een super vet NK worden. We zijn nog met een hoop zaken bezig dus more info comming up !!

THANKS !!!

TC CABLE WAKEBOARD

Geef een reactie