Teamrider Martijn Hoogeveen staat double-s to blind bij BOK

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Pictures, Video's | 0

S-bendAfgelopen weekend vonden bij Burnside Cablepark de Burnside Open Kampioenschappen (BOK) plaats. Riders uit het hele land waren afgereisd naar Emst om te boarden (en te feesten 🙂 ). Wakeboardblog.nl teamrider Martijn Hoogeveen was ook aanwezig en wist de prijs voor beste trick binnen te slepen door een cleane Double S-Bend to blind te gooien, zijn eerste in een competitie, check hier de video!. Een mooi succes na een periode van weinig boarden omdat hij zijn vinger gebroken had bij een Mobe-5. Foto’s van de BOK kun je hier bekijken en de uitslagen hier.

“The theme was..Heaven & Hell..and it sure was for 1 person..pfff..Respect Daan!”

From BOK 2010, posted by Rolf Parree on 8/29/2010 (41 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Geef een antwoord