De nieuwe Jobe/Jstar Max serie is uit!

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

jstar Max 2011Een tijdje terug lichtte Jobe al een tipje van de sluier op over de nieuwe collectie. Inmiddels is het seizoen 2010 bijna om en wordt het dus tijd voor nieuwe spulletjes. Jobe/Jstar presenteert daarom de 2011 modellen van de Max serie van Maxine Sapulette. Goed nieuws voor de heren, ook jullie kunnen je in 2011 prima op dit board vertonen. Check hier het persbericht en natuurlijk de plaatjes.

Na maanden van hard werken kan Jobe het ontwerp van de nieuwe pro serie van  Jobe / Jstar rider Maxine Sapulette officieel onthullen. De ‘Cable Queen’ is net als vorig jaar nauw betrokken geweest bij het ontwerp proces waardoor ook dit design perfect aansluit bij de persoonlijkheid van Maxine.

De Jobe / Jstar Max Serie 2011 bestaat uit een Jstar pro board en een Jobe pro vest. De stijl van de serie is compleet anders als dat van de vorige, maar is wel opgebouwd met dezelfde regenboog kleuren. De nieuwe serie heeft een agressievere look dat absoluut overeenkomt met de board stijl van Maxine. Max is geen girly girl waardoor haar eigen pro serie ook geen doorsnee vrouwen board is.

jstar Max 2011
jstar Max front
jstar Max Base
jstar Max Base
jstar Max Vest
jstar Max Vest

Vanwege het doorslaande succes van vorig jaar heeft Jobe ervoor gekozen om zowel de shape van het board als van het vest hetzelfde te laten. De shape van het Jstar Max Pro wakeboard is afgeleid van de Vanity met een uniek ontworpen torsional flex lay up die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke riders. De aggressieve continuous rocker lijn geeft het board een sterke pop en de diepe inmolded fins zorgen voor een zeer stabiele landing.

De Jobe Max Pro pullover vest is gemaakt van 100% super stretch materialen die je bescherming en drijfvermogen geven.

Maxine is dolblij met haar nieuwe pro serie. “Het ontwerp en de shape van beide producten passen helemaal bij mij. Ik ben anders dan andere vrouwelijke riders en dat moeten mijn wakeboard en vest ook absoluut uitstralen. Ik ben echt super trots dat ik ook komend seizoen weer met producten kan boarden waar mijn naam op staat.”

Maxine heeft de komende weken nog een aantal belangrijke wedstrijden op het progamma staan. Het EK, de World Trophy, de WWA World Championships en een WWA Tour stop. Tijdens al deze wedstrijden zal ze al boarden met haar nieuwe pro serie producten!

Eind Oktober zal de nieuwe Jobe / Jstar catalogus verkrijgbaar zijn en vanaf dan zal de 2011 Jobe / Jstar Max Serie ook officieel worden uitgebracht. Houdt de website van Jobe goed in de gaten voor de laatste updates: www.jobesports.com

Geef een reactie