Uitslagen en foto’s Skullcandy Railbattle

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Pictures | 0

Skullcandy railbattle canonHet pittoreske dorpje Emst lag afgelopen weekend zwaar onder vuur door een kanon. Dit kanon was gelokaliseerd bij Burnside Cablepark in Emst waar de Skullcandy Railbattle werd gehouden. Daan Rigter en Burnside Constructions hadden flink hun best gedaan om een obstakel te bouwen dat zowel voor beginners als gevorderden geschikt was, en dit is zeker weten gelukt. Het was mogelijk om de rail te pakken, wallrides te maken, frontflips ervan af en meer van die gekkigheid. Het kwam allemaal voorbij vorige week. Het weer zat ook mee dus iedereen heeft een topdag gehad. Check hier een kleine serie foto\’s en de uitslagen!

Real men

 1. Dirk Gideonse
 2. David Vervenne (B)
 3. Sjors van de Kerkhof

Ladies

 1. Anne Jans
 2. Sanne Meijer
 3. Tamara van Straten

Boys

 1. Maurice Prior (GER)
 2. Ferdy Rijswijk
 3. Aston Egelmeers

The Skaters

 1. Geert Nielen
 2. Diederick Stellweg
 3. Junny aka Big Black

Geef een reactie