Jouw ontwerp op een Jobe Wakeboard?!

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Wakeboard Design ContestHet jaar is nog maar enkele dagen oud (en de vorige actie nog maar net afgelopen) of Nederlands watersportmerk Jobe heeft alweer een nieuwe actie op stapel staan. Jobe biedt creatieve ontwerpers de mogelijkheid hun eigen ontwerp op een wakeboard gedrukt te krijgen. Je kunt je design insturen naar Jobe, waarbij je kans maakt om een wakeboard te winnen met je ontwerp. Het mooiste design zal zelfs in productie worden genomen voor de collectie van 2012. Dus wil je jouw ontwerp straks terugzien op wakeboards wereldwijd, lees dan hier hoe je meedoet aan deze actie.

De Jobe Wakeboard Design Contest2!

Jobe is hard aan de weg aan het timmeren om het meest toonaangevende merk van het universum te worden. Dat doen zij onder andere door het ontwikkelen van creatieve en inspirerende wakeboard designs met als onderliggende filosofie: Fusion of Fun.

Deel jij deze filosofie? Deel het dan ook met ons! Stuur je mooiste wakeboard design in en maak kans op een wakeboard met jouw eigen design erop! Dat is nog niet alles, want het mooiste ontwerp zal in productie gaan en wordt opgenomen in de Jobe / Jstar collectie van 2012 én in de catalogus van 2012! Grote kans dat jouw wakeboard straks wereldwijd wordt verkocht!

Hoe doe je mee?
Zorg ervoor dat je onderstaande acties onderneemt. Stuur je Jobe design in en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar!

1.    Bezoek de website: www.jobesports.com/myownwakeboard

2.    Klik op de button: ‘Design Instructions’ en bestudeer de eisen waaraan het ontwerp moet voldoen.

3.    Klik op de button: ‘Design Instruments’ en download daar de nodige files om van start te gaan.

4.    Ontwerp jouw eigen Jobe wakeboard die aan de eisen van de ontwerp instructies voldoet.

5.    Klik op de button ‘Upload Design’, upload het door jouw ontworpen wakeboard en vul je persoonlijke gegevens in.

Wil jij straks wakeboarden op je board met eigen design? Dit is je unieke kans!
Je kan je design uploaden tot en met 28 maart 2011.

Succes!

Team Jobe / Jstar

Wanneer je het door jou ontworpen wakeboard niet kunt uploaden, kun je jouw ontwerp ook opsturen naar [email protected]

Geef een reactie