Watersportbeurs Boot in Dusseldorf

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

bootDit weekend vind in Dusseldorf de watersportbeurs Boot plaats, dit is de grootste watersportbeurs in Europa. Op deze beurs wordt aandacht geschonken aan alle vormen van watersport, van zeilen tot vissen en natuurlijk ook wakeboarden. Voor oa het wakeboarden en waterskieen is een aparte hal ingericht met ‘Trend Sports’, zie ook de plattegrond. Hier zijn onder meer stands te vinden van Jobe, Liquid Force, en Wasserski Langenfeld. Bij de stands wordt het nieuwe materiaal gepresenteerd en worden leuke acties gehouden. Zo zal er bij Jobe onder meer een speciale bodypaint plaatsvinden. Liquid Force en Wasserski Langenfeld hebben een wereldprimeur met de premiere van ’s werelds eerste 3D wakeboardfilmOok zal er een waterbassin te vinden zijn op de beurs waarin onder meer diverse wakeboarders hun kunsten gaan vertonen. Alle informatie over de beurs vind je op de site van Boot. Klik hier voor een filmpje van Sesitec van de onlangs gehouden London Boat Show.

Geef een reactie