Jobe CK Pro serie in 2012

geplaatst in: Algemeen | 0

Christian KoesterDe Britse wakeboarder Christian Koester (beter bekend als CK( is al enkele jaren onderdeel van het Jobe-team. Vanaf 2012 zal die samenwerking geintensiveerd worden door het lanceren van een CK Pro Serie. De serie zal gaan bestaan uit een wakeboard, vest en helm en CK wordt nauw betrokken bij het design en de shape van de producten. Vanaf oktober dit jaar zal de serie op de markt zijn. Lees hier het volledige persbericht.
Het toonaangevende watersport merk Jobe en de Britse kabel kampioen Christian Koester (CK) gaan de krachten bundelen. CK maakt al jarenlang deel uit van het Jobe team maar de samenwerking zal vanaf volgend seizoen uitgebreid worden. Met grote trots kan Jobe mededelen dat er in 2012 een CK Pro Serie op de markt gebracht zal worden! CK Pro Serie

De CK pro serie zal uit maar liefst 3 producten gaan bestaan; Een Jobe CK wakeboard, een Jobe CK vest en een Jobe CK helm. CK zal nauw betrokken gaan worden bij de ontwikkeling van de shape en de graphics van de producten. Zo zal bijvoorbeeld het Jobe CK wakeboard een shape krijgen die mede door CK is ontwikkeld. Op die manier wil Jobe een productlijn op de markt brengen, die perfect aansluit bij de persoonlijkheid van CK.

Wereldtop

CK is al jarenlang een van de paradepaardjes uit de Jobe stal. Met zijn unieke stijl van boarden heeft CK zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste kabel riders ter wereld. Jobe is dan ook zeer content met de samenwerking: “CK behoort tot de wereldtop in de kabel scene. Daarnaast is het een ontzettende vriendelijke en ook zeer creatieve jongen. Samen met zijn ongekende wakeboard talent brachten deze eigenschappen van CK ons op dit idee. We zijn blij dat we met CK een product lijn op de markt kunnen brengen. CK zal samen met ons team van designers een unieke product range gaan ontwikkelen. Dat beloof ik!” aldus Jobe’s marketing manager Henk van der Werf.

Dolblij

Ook CK zelf is dolblij met de samenwerking: CK “Ik ben zeer gelukkig met het nieuwe contract bij Jobe. Het is een geweldig merk met de juiste houding. Zij werken hard om de sport te ontwikkelen. Ik vind het een grote eer dat Jobe bereid is om tijd en geld in nieuwe shapes voor mijn product serie te steken. Door mijn ervaringen in de sport en de kennis van Jobe’s design afdeling zijn de producten die we aan het ontwerpen zijn ongekend! Ik wil er nog niet teveel over zeggen maar ik denk dat de producten de favorieten van de kabelbanen bij jou in de buurt gaan worden. Laat 2012 maar komen!”

De CK Pro Serie zal in Oktober van dit jaar op de markt worden gebracht. Binnenkort zal Jobe de officiële naam van CK’s serie onthullen. Houd de website van Jobe dan ook goed in de gaten: www.jobesports.com

Geef een reactie