Update Jobe wakeboard design contest

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Wakeboard Design ContestDe 2e editie van de Jobe wakeboard design contest is in volle gang, en de diverse mooie ontwerpen stromen binnen. Maar er is geen limiet aan het aantal deelnemers en het insturen van je ontwerp naar Jobe kan dus nog steeds via deze site.  Het ontwerp van de uiteindelijke winnaar wordt in de productlijn van 2012 opgenomen. Heb je dus altijd al eens op een zelf ontworpen wakeboard willen varen, dan is dit je kans. Deelnemen kan nog tot 28 maart. Lees hier het volledige persbericht en instructies.
Design jouw eigen Jobe wakeboard!

Onlangs heeft Jobe de 2e editie van de Wakeboard Design Contest gelanceerd. Jobe nodigt iedereen uit om een eigen Jobe wakeboard te ontwerpen en die op te sturen naar Jobe. Het mooiste ontwerp zal worden beloond met een wakeboard met daarop zijn of haar eigen design. Echter is dat nog niet alles! Het mooiste ontwerp zal ook in productie gaan en worden opgenomen in de Jobe collectie van 2012. Zo zal het winnende design dus vertoond worden in de Jobe catalogus die met een oplage van 100.000 stuks, wereldwijd wordt verspreidt. Hoewel Jobe al vele mooie designs heeft mogen ontvangen, wil het merk iedereen aansturen om een mooi wakeboard ontwerp te maken en op te sturen. Er is geen limiet voor het aantal inzendingen per persoon, dus leef je uit! Hoe doe je mee? Zorg ervoor dat je onderstaande acties onderneemt. Stuur je Jobe design in en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar! 1. Bezoek de website: www.jobesports.com/myownwakeboard

2. Klik op de button: ‘Design Instructions’ en bestudeer de eisen waaraan het ontwerp moet voldoen.

3. Klik op de button: ‘Design Instruments’ en download daar de nodige files om van start te gaan.

4. Ontwerp jouw eigen Jobe wakeboard die aan de eisen van de ontwerp instructies voldoet.

5. Klik op de button ‘Upload Design’, upload het door jouw ontworpen wakeboard en vul je persoonlijke gegevens in.

Wil jij straks wakeboarden op je board met eigen design? Dit is je unieke kans! Je kan je design uploaden tot en met 28 maart 2011.

Succes!

Wanneer je het door jou ontworpen wakeboard niet kunt uploaden, kun je jouw ontwerp ook opsturen naar [email protected]

Geef een reactie