Jobe Wakeboard Design Contest: laatste kans!

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Wakeboard Design ContestMomenteel loopt er een wedstrijd van Jobe waarbij je je eigen design voor een wakeboard kunt uploaden. Wordt jouw design gekozen dan zal deze in productie worden genomen in de productlijn van volgend jaar! Er zijn vele designs binnengekomen, maar meedoen is nog steeds mogelijk. De wedstrijd duurt tot 28 maart waarna in april een winnaar gekozen zal worden. Dus heb jij designskills en wil je deze delen met de wereld, upload deze dan op de actiesite. Lees hier het volledige persbericht en uitgebreide instructies.

Laatste kans om je ontwerp in te leveren!

De inzendingen voor de Jobe Wakeboard Design Contest blijven maar binnenstromen. Twee maanden geleden startte Jobe de wedstrijd waarbij het merk jou de mogelijkheid geeft om een eigen Jobe wakeboard te ontwerpen. Het mooiste ontwerp zal in productie gaan en zal worden opgenomen in de Jobe / Jstar collectie van 2012!

Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd een ontzettend groot succes zou gaan worden. Inmiddels heeft Jobe dan ook veel ontwerpen voor een wakeboard ontvangen.

De actie loopt inmiddels bijna op zijn eind. Je hebt nog tot 28 Maart om jouw design naar Jobe op te sturen. Wat moet je doen?

  1. Bezoek de website www.jobesports.com/myownwakeboard
  2. Klik op de button: ‘Design Instructions’ en bestudeer de eisen waaraan het ontwerp moet voldoen
  3. Klik op de button: ‘Design Instruments’ en download daar de nodige files om van start te gaan
  4. Ontwerp jouw eigen Jobe wakeboard die aan de eisen van de ontwerp instructies voldoet
  5. Klik op de button ‘Upload Design’, upload het door jouw ontworpen wakeboard en vul je persoonlijke gegevens in

In de loop van April zal Jobe de winnaar van de wedstrijd bekend maken. De winnaar/winnares van de wedstrijd zal tevens een gratis exemplaar van zijn/haar ontworpen wakeboard ontvangen.

Geef een reactie