Inschrijven clubavonden wakeboardschool Loosdrecht

geplaatst in: Algemeen | 0

Wakeboardschool LoosdrechtBehalve de kabelbanen die deze periode langzaamaan open gaan, gaan natuurlijk ook de wakeboardboten binnenkort weer het water in. Wakeboardschool Loosdrecht gaat in april ook weer beginnen met varen en vanaf half mei starten ze weer met de clubavonden. Dit zijn een serie gezellige wekelijkse avonden waar je in groepjes gaat wakeboarden tegen een voordelig tarief. Meer info over de clubavonden vind je hier, en meer informatie over de inschrijving kun je hier lezen.


Inschrijvingen clubavonden

Helaas is ijszeilen en schaatsen er deze winter niet van gekomen, maar we gaan weer voor een mooie zomer zonder wind en een spiegeltje van een plas.

Dus de club 2011 gaat weer half mei van start!

Als je wil inschrijven, doe dit dan zo snel mogelijk (maar uiterlijk 18/03/2011) zodat wij een goede planning kunnen maken en iedereen in de juiste samenstelling op de gewenste avonden kunnen plaatsen.Net als afgelopen jaar zijn de clubavonden op dinsdag en donderdag avond.

Deelnemers van afgelopen jaar hebben voorrang mits ingeschreven voor 18/03/2011.Als je met meerdere mensen wilt inschrijven is het voor ons belangrijk dat ieder persoon zich individueel aanmeldt, dit om misverstanden te voorkomen. Inschrijven kan via [email protected].

Laat bij je inschrijving even weten welke avond je voorkeur heeft (dinsdag of donderdag). Kosten voor inschrijving blijven ondanks de gestegen lpg prijzen weer onveranderd t.w. EUR 395,-. Zie www.wakeboardschool.nl voor meer info.

Ook Clement gaat er weer helemaal voor. Er komt een uitgebreidere kaart, een vernieuwd terras en uiteraard blijft de frituur ook weer aan tijdens het naborrelen.

We hopen snel weer van jullie te horen,

Flo, Nol, Michiel, Mikey, Marijn, Richard, Roy, Denise, Nils en Dick

Geef een reactie