Foto’s en videoSeizoensopening Lido Almere

geplaatst in: Algemeen, Pictures, Video's | 0

Seizoensopening Lido AlmereDe eerste wakeboard-seizoensopeningen zijn een feit, gisteren was de beurt aan Lido Almere. Er was slecht weer voorpeld met veel regen maar dit viel uiteindelijk reuze mee. Het was lekker windstil en zelfs de zon was af en toe te zon. Een groot aantal boarders kwam opdagen en ze trokken veel bekijks, met soms meelevende blikken vanaf de kant  als er iemand in het water viel. Voor de bikkels die het water op gingen was er gratis Monster Energy te krijgen, beschikbaar gesteld door Wakeboardblog. Ferdie Jansen van WSV Almere was aanwezig met camera en heeft een leuke fotoserie gemaakt, bekijk ze hier. Wakeboardblog teamrider Max Meertens heeft een filmpje gemaakt, deze check je hier.
[youtube LhWe-cEvb-w 640 380]

Geef een reactie