Wereldkampioenschappen Kirsteen Mitchell bij Jobe

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Kirsteen MitchellDe uit Engeland afkomstige Kirsteen Mitchell is toegevoegd aan de reeds indrukwekkende lijst riders van Jobe. Kirsteen is werkzaam bij JBSki in Londen en won vorig jaar de Britse-, Europese-, en Wereldkampioenschappen wakeboarden. Een dame met pit dus! Ze mag zich scharen in het rijtje boarders dat al voor Jobe vaart namelijk o.a. CK Koester, Maxine Sapulette en Moti Levi. Lees hier het volledige persbericht en bekijk een video van Kirsteen.


Jobe tekent wereldkampioen Kirsteen Mitchell!

Met grote trots kondigt Jobe dat zij Kirsteen Mitchell aan het Jobe Wakeboard Team hebben kunnen toevoegen. Het Jobe Wakeboard Team bestaat al uit een extreem goede groep riders met atleten als CK Koester, Declan Clifford, Maxine Sapulette en Moti Levi.

Kirsteen is een van de beste vrouwelijke kabel riders ter wereld. Zo won ze in 2010 de Britse-, Europese- en Wereldkampioenschappen kabel wakeboarden. Jobe is erg blij met de nieuwe aanwinst. “Ik ben ontzettend blij dat we Kirsteen aan ons team hebben kunnen toevoegen. Kirsteen is een top atleet van absolute wereld klasse. Dat zij voor ons merk heeft gekozen vinden we een eer. Jobe is een buitengewoon merk en daar sluit Kirsteen met haar buitengewone kwaliteiten bij aan!”, aldus Jobe’s Marketing Manager Henk van der Werf

Ook Kirsteen zelf is enorm blij met de deal: “ Jobe is een geweldig merk met hele mooie producten. Het Jobe team bestaat uit top riders zoals CK en Maxine. Het geeft me een bijzonder gevoel dat ik hier deel van uit maak. Ik ben echt heel blij met de deal en ga komend jaar hard trainen om nog beter te worden”.

[youtube V6Wj3-xy_fU 640 380]

Geef een reactie