Nieuwbouw en seizoensopening Skeef

geplaatst in: Algemeen | 0

SKEEF heiwerkVorig jaar werd kabelbaan Skeef in Heerhugowaard geopend en hebben vele mensen hier kunnen genieten van wakeboarden of waterskien. Dit jaar wordt de nieuwbouw afgerond en beschikt Skeef over een prachtig gebouw met daarin restaurant en faciliteiten zoals kleedkamers en vergaderruimtes. Het gebouw heeft een prachtig (dak)terras en kijkt uit over het meer. Voor de zomervakantie zouden de werkzaamheden klaar moeten zijn. Wel wordt op 1 mei het seizoen alvast geopend voor de kabelbaan. Lees hier het volledige persbericht.

SKEEF slaat laatste paal voor nieuw gebouw

SKEEF cable ski and more… biedt een combinatie van cable ski en relaxen op een prachtig terras aan het water. in 2011 breidt SKEEF e.e.a. uit met eten en drinken in off course en een exclusieve ruimte voor je eigen feest in the boardroom. naast skiën en wakeboarden kun je bij SKEEF dus ook terecht voor ´more´.

De baan werd vorige zomer geopend en inmiddels hebben veel mensen hun rondjes gemaakt op ski’s of wakeboard op het meer van luna. nu is de bouw van het nieuwe gebouw van SKEEF begonnen. aan het begin van de komende zomer beschikt SKEEF cable ski and more… dan over prachtige faciliteiten voor cable ski, feesten en vergaderingen.

Op woensdag 9 maart is de bouw van het permanente gebouw van SKEEF cable ski and more… feestelijk gestart met het slaan van de laatste paal.  de laatste paal werd om 15.00u geslagen door calvin en twan, zonen van een van de initiatiefnemers.

Het nieuwe gebouw van SKEEF herbergt op de begane grond een restaurant (‘off course’) met professionele keuken, kleedkamers en opslag- en algemene ruimten. de eerste verdieping is helemaal gereserveerd voor ‘boardroom’, de ruimte voor feestjes en vergaderingen, voorzien van een dakterras van 100m2 met uitzicht op het meer van luna. het gebouw staat ‘scheef’ op een eiland van ongeveer 1.800 m2 bij de ingang van het park van luna, vlak naast de middenweg. het terras ligt direct aan het water en kijkt uit over het meer en de stad van de zon.

De bouw zal naar verwachting voor het begin van de zomervakantie afgerond worden, tot die tijd blijft de tijdelijke voorziening (onder de tweede windmolen) in stand. het cable ski seizoen begint op zondag 1 mei 2011, maar op koninginnedag is er al reuring op de baan, we gaan dan proefdraaien. kom gezellig langs, tot SKEEF!

Geef een reactie