Wakeboardwedstrijd in Iran

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

4 euro pizza 17-03-2011Bij het land Iran is wakeboarden niet  eerste waar je aan denkt. Toch bevindt zich in Iran een heuse kabelbaan, namelijk Aquacom Cable Park Kish bij Kish Island, het park is open sinds 1 oktober 2010 en is gesitueerd op een island, met zicht op de Iraanse kust, bekijk hier wat foto’s. 21 april wordt hier een wedstrijd georganiseerd door de Iran Waterski & Wakeboard Federation, waarvoor je je kunt inschrijven via Cablewakeboard.net. Hou wel even rekening met de lokale wetgeving daar, alcohol bijvoorbeeld is verboden in Iran. Ook staat inschrijving voor de wedstrijd alleen open voor mannen. In dit document kun je alle info lezen, onder meer over de prachtige accomodatie in het  Kisheram Hotel.

Aquacom Iran

Klik voor vergroting

Geef een reactie