Down Under 2011: oa Protest Cable Call en NK

geplaatst in: Algemeen, Contests, Evenementen | 2

Down Under Agenda 2011Kabelbaan Down Under heeft een druk jaar voor de boeg. Onlangs is de agenda bekend gemaakt voor 2011 en hierop is te zien dat er een heleboel leuke activiteiten en evenementen gaan plaatsvinden in Nieuwegein. Zo zal de succesvolle Protest Cable Call hier wederom plaatsvinden en wel van 10 tot 14 augustus. Ook het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden en Wakeskaten is dit jaar weer bij Down Under op zaterdag 10 en zondag 11 september. Verder hebben ze nog diverse clinics, testdagen en speciale acties op stapel staan. Klik hier om de agendaposter te bekijken of te downloaden, of hou de kalender van Wakeboardblog in de gaten, hierin zijn alle evenementen van Down Under ook opgenomen.

Down Under Agenda 2011
Klik voor grote afbeelding

Download de agenda als pdf

 

 

2 reacties

  1. Yasemin Tanriverdi

    Op mijn poster staat dat de Protest Cable call 17 t/m 21 augutus is. Is dit inmiddels veranderd?
    Grs Y

Geef een reactie