On the Line – gratis wakeboardfilm downloaden

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Vandaag de dag wordt er niet bijzonder veel meer gratis weggegeven, en zeker geen films met de productiekosten van tegenwoordig. Het Australische LiquidN Films trekt zich daar echter niks van aan en biedt hun laatste wakeboardfilm On The Line gewoon gratis ter download aan, en dat nog wel in HD! In de film zijn onder meer Harley Clifford en Sam Collins te zien, tezamen met vele anderen. Kijk je de film liever op je iPhone of tablet dan kan dat ook, want er zijn maar liefst 3 versies beschikbaar, en ook de cover wordt er gratis bijgeleverd. Ik zou zeggen, snel downloaden voor ze zich bedenken, je bent tenslotte Hollander. Eerst de teaser kijken voor je je kostbare bandbreedte besteedt? Doe dat hier.

[vimeo 15732498 640 380]

Geef een reactie