Jobe Fusion of Fun tour 2011

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Jobe LogoNa het succes van vorig jaar organiseert watersportmerk Jobe dit jaar opnieuw de Fusion of Fun Tour. Tijdens deze trip kunnen mensen van alle leeftijden Jobe producten testen. Jobe zorgt voor alle spullen zoals het materiaal, maar ook de boten.Dit jaar worden voor het eerst ook stops in het buitenland gemaakt in Belgie en Duitsland. Check de tourdata in onze kalender of op de site van de tour. Lees hier het persbericht van de tour.

 

De Jobe ‘Fusion of Fun Tour’ 2011!

 

In de zomermaanden van 2011 organiseert Jobe wederom de ‘Fusion of Fun Tour’.

 

Bezoekers van alle leeftijden kunnen tijdens deze tour gratis producten van Jobe op het water testen. Jobe wil hiermee de watersport voor iedereen toegankelijk maken en de bezoekers kennis laten maken met het ultieme watersport gevoel. Zo biedt Jobe met deze tour een gezellige dag aan het water met je vrienden en/of familie.

Fusion of Fun

Tijdens een ‘Fusion of Fun’ dag zorgt Jobe voor voldoende boten en jetski’s zodat iedereen meerdere producten kan uitproberen. Daarnaast zullen er professionele watersporters aanwezig zijn die een demo zullen geven en bezoekers kunnen voorzien van handige tips.

 

De tour zal in samenwerking met verschillende dealers van Jobe en Jstar producten worden opgezet en zal in meerdere landen plaats gaan vinden. Wegens het succes van vorig jaar staan er nu ook tour stops in België en Duitsland gepland.

 

Binnenkort zal Jobe de tour agenda (incl. locaties) bekend maken dus houd de website www.fusionoffun.com goed in de gaten!

 

Jobe, Fusion of Fun!

Geef een reactie