Video: We love rain

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

We love rainWakeboarden is een echte zomersport, maar bij gebrek aan zomer moeten wij het in deze regionen vaak doen zonder zon en hoge temperaturen. Gelukkig zijn er genoeg mooie spullen voor handen om de elementen te kunnen weerstaan, maar toch blijft het het lekkerst om zonder wetsuit lekker te boarden in de zon. Echter heeft de regen ook zo zijn voordelen: het is lekker rustig op het water en de obstakels zijn heerlijk glad. De Duitsers Tim Schwiertz, Sven Krafft en David Bittner vinden dit ook en laten zich dus niet tegenhouden door een beetje regen. In dit filmpje van Tim a.d.G bij Wasserski Langenfeld kunnen we zien dat deze heren zich best weten te vermaken met nat weer, en er is zelfs een bijzonder leuk nieuw trucje in te zien.

 

[vimeo 21930432 640 380]

 

Geef een reactie