Jobe zoekt sportieve modellen

geplaatst in: Algemeen | 0

Jobe zoekt modellenVoor de nieuwe watersportcatalogus is Jobe op zoek naar sportieve modellen niet niet vies zijn van een beetje actie. Mannen en vrouwen die graag met een fotoshoot in de catalogus met een oplage van ruim 100.000 wilen verschijnen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Henk van der Werf. Lees hier meer over de actie en welke eisen er gesteld worden aan een model.
 
 
Watersport merk Jobe zoekt nieuwe sportieve modellen!

Ben jij spontaan en houd jij van actie? Dan ben jij het model dat Jobe zoekt. Het toonaangevende watersport merk Jobe is namelijk op zoek naar enthousiaste modellen (man/vrouw) voor “spetterende” fotoshoots!

 

Jobe is Europees marktleider op het gebied van wetsuits, funtubes, wakeboards en waterskies. Jaarlijks brengt Jobe een catalogus uit die met een oplage van 100.000 stuks, wereldwijd wordt verspreid. In deze catalogus wordt de nieuwe collectie ten toon gesteld, in combinatie met spetterende actiebeelden. Komende zomer worden de actiebeelden voor de opblaasbare artikelen achter de speedboot weer geschoten en daar heeft Jobe modellen voor nodig.

 

Deze modellen moeten wel aan een aantal eisen voldoen:

–      Leeftijd tussen de 16 en 30 jaar

–      Geen angst voor snelheid en actie

–      Geen angst voor water

–      In de periode van 23 mei tot 18 juli, op oproep basis (ook doordeweeks) een langere tijd beschikbaar

–      Woonachtig binnen een straal van ongeveer 30 km rondom Heerewaarden

–      Spontaan en enthousiast!

 

De modellen die voor de fotoshoots worden geselecteerd, krijgen een vergoeding van € 75,00 per dag.

 

Vind jij het leuk om een spetterende dag op het water te beleven en daar nog een vergoeding voor te krijgen ook? Meld je dan aan voor de castingdag die op 14 mei in de middag zal plaatsvinden in Heerewaarden.

 

Aanmelden kan door een email naar Henk van der Werf ([email protected]) te sturen met daarin je naam, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en een foto.

 

Voor meer informatie kun je de Jobe website bezoeken: www.jobesports.com!

Geef een reactie