Red Bull presents wakeboarder Marc Kroon

geplaatst in: Algemeen | 0

Marc KroonDe jonge wakeboarder Marc Kroon uit Loosdrecht is onlangs toegevoegd aan het Red Bull team. In een uitgebreide voorstelronde op de site wordt Marc de wetsuit van het lijf gevraagd over onder meer zijn tricks, training en trips naar het buitenland. Hierin is onder meer te lezen dat hij het ver wil gaan schoppen in Amerika, een wakeboardland bij uitstek. Klik hier om het interview met Marc te lezen.
 
Update: Marc Kroon wint eerste Gravel Tourstop in Amerika
 
Marc Kroon wint in Amerika

 

De Nederlandse rider Marc Kroon is pas net vertrokken naar de Verenigde Staten, maar kan zijn reis nu al als succes bestempelen. Hij schreef de eerste Tourstop van de Gravel Tour namelijk op zijn naam.

 

Marc deed vorig jaar ook mee aan deze wedstrijd en werd toen al eens tweede. Ook dit keer startte hij in de Outlaw divisie, die vergeleken kan worden met de Pro Men categorie die in Nederland gebruikt wordt. Het deelnemersveld was hier dan ook bijzonder sterk. Onder andere voormalig Europees kampioen Massimiliano Piffaretti, Keenan Allen en Freddie Wayne verschenen aan de start. Met een steengoede run, waarin hij onder andere een 720 en een Dum Dum verwerkte, wist Marc hen echter achter zich te laten.

 

Marc is de komende tijd nog in de Verenigde Staten, waar hij onder meer mee zal doen aan de Wakegames en de ProTour. Om van al zijn belevenissen op de hoogte te blijven, kan je zijn website www.marckroon.eu in de gaten houden!

Geef een reactie