Eerste online shop van Teva gelanceerd in NL

geplaatst in: Algemeen | 0

Teva Online ShopAfgelopen maandag heeft Teva haar officiele online shop in Nederland gelanceerd. Op www.teva-nl.com kan iedereen terecht voor een passend paar waterschoenen. Alle modellen die in Nederland worden gevoerd zijn er te koop, eerder waren een aantal modellen al via andere shops te bestellen. Lees hier het volledige persbericht. We schreven onlangs nog over dit merk dat met de  ‘A pair for a foot‘-actie zich begaan toont met de waterkwaliteit.
 
TEVA OPENT EERSTE ONLINE SHOP IN NEDERLAND

 

Capelle, maandag 18 april 2011 – Vandaag opent Teva Nederland haar officiële online shop op www.teva-nl.com. Voor het eerst in de geschiedenis kan iedereen in Nederland nog gemakkelijker de juiste schoenen kopen en op deze manier haar eigen avonturen beleven. Live better stories!

 

In de webshop zijn alle modellen te koop die in Nederland worden gevoerd. Met de webshop wil Teva zich op een grotere doelgroep richten en iedereen inspireren erop uit te gaan. Eerder waren een aantal modellen al online te koop via andere online aanbieders. Vanaf nu is de gehele collectie via www.teva-nl.com verkrijgbaar.

 

Over Teva

Teva is een wereldwijd lifestylemerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. De betekenis van het concept ‘avontuur’ is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dit zijn de momenten die Teva helpt te bereiken. Sinds het begin aan de Colorado Rivier in 1984 heeft Teva een sterke band met water, wat zich vertaalt in haar producten en het doel waar zij zich voor inzet; schoon water. Vanaf 2011, lanceert Teva ‘Pair for a Foot’, waarmee het merk zich samen met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en de Ocean Conservancy richt op het schoonmaken van een Engelse ‘foot’ per verkocht paar Teva’s (www.teva.com/cleanwater). Live Better Stories!

 

Zie voor meer informatie over Teva en de zomercollectie 2011 www.teva-nl.com.

Geef een reactie