Boardclinics door Powerstyle Board Academy

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

PowerstyleMisschien heb je ze wel eens zien lopen in hun blauwe shirtjes op een boardevenement, de leden van het Powerstyle Boardteam.Op diverse wedstrijden wisten de leden al prijzen binnen te slepen, dus blijkbaar doen ze iets goed. Wil je weten wat? Kom dan eens langs voor een clinic door deze gasten, onder de noemer Powerstyle Board Academy. Deze clinics worden in mei gegeven bij kabelbaan Down Under te Nieuwegein, en positief coachen staat centraal in deze clinics. Wil je meer informatie of een clinic boeken, kijk dan op de site van Powerstyle, of lees hier het persbericht.

Powerstyle Board Academy

 

Een sport, een levensstijl, een passie! Dat is waar het bij boarding om gaat. Iets wat PBA met zowel beginners als gevorderden op het gebied van wake- en snowboarden wil delen. Hierin staat plezier, beweging, zelfvertrouwen en sociale ontwikkeling centraal, dit wordt bereikt d.m.v. persoonlijke begeleiding. De mate van succesbeleving zal hierdoor aanzienlijk vergroten.

Vanaf mei 2011 gaat PBA  board clinics organiseren voor de doelgroep 12 jaar en ouder, waar de deelnemers in vier dagen de beginselen van het wakeboarden leren. Naast de clinics worden er ook workshops, reizen/uitstapjes en kampen georganiseerd. Op dit gebied wil PBA in de toekomst dan ook marktleider zijn d.m.v. en i.c.m. positief coachen, naamsbekendheid opbouwen, persoonlijke begeleiding en als vermogen om mensen te laten dromen!

Positief coachen staat centraal in de clinics, workshops, reizen/uitstapjes en kampen die PBA gaat organiseren. Wat houdt positief coachen precies in? Het gaat hier om effectieve begeleiding waarbij de nadruk wordt gelegd op wat wél goed gaat i.p.v. wat er niet goed. Zelfvertrouwen hebben, fouten maken en daarvan juist leren! Niet altijd willen winnen ten koste van alles, maar oog te hebben voor groei van de spelers/deelnemers op sportief en persoonlijk vlak.

Door plezier en zelfvertrouwen krijgt men een fundamentele weerstand omtrent eventuele tegenslagen en creëert het een positieve impact op zijn/haar ontwikkeling. Er worden betere resultaten behaald waardoor erkenning en vooruitgang evident aanwezig zijn en deze zorgen voor de motivatie om door te gaan. Hierdoor zullen er minder afhakers zijn, de sociale ontwikkeling is sterker en er wordt geleerd om te gaan met winst en verlies.

Ben jij enthousiast geworden over Powerstyle Board Academy? Vanaf mei 2011 gaan wij van start!

Geef een reactie