Website Thrill-seeker.nl vernieuwd

geplaatst in: Algemeen | 0

thrill-seekerDe website Thrill-seeker.nl is een platform voor liefhebbers van (extreme) sports, muziek en innovatieve technologie. Sinds 2006 zijn ze ook Nederlands distributeur voor het merk Skullcandy. Sinds dit jaar zijn daar ook tassenlijn Fydelity en speakerlijn Music Monster bijgekomen. De hoogste tijd dus om de website, die al enige tijd meeging, te verfrissen. Sinds kort is de nieuwe website online en kun je in de webshop alle producten van je keus aanschaffen. Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwtjes rond Thrill-seeker.nl en haar merken, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Lees hier het volledige persbericht.
 
Website Thrill-seeker.nl vernieuwd 

TCT BV is opgericht in 2002 met als doel import en wederverkoop van multimedia en sportartikelen binnen de Europese markt.

Sinds 2006 is TCT verantwoordelijk voor de distributie van het merk Skullcandy. Begon Skullcandy met de meest vette headphones, tegenwoordig heeft zij ook een super coole accessoire– en kledinglijn.

 

Thrill-seeker werd, binnen TCT, het platform waarop TCT communiceerde. Thrill-seeker is een jong platform voor levens-genieters. (Extreme) sport, muziek, innovatieve technologieën en andere producten die je leven een impuls geven zijn de drijvende kracht. Thrill-seeker is jong, dynamisch en ‘extreme’ maar ook toegankelijk en aanstekelijk.

Onder leiding van een team van riders op het gebied van de meest diverse boardsports laat Thrill-seeker zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Naast Skullcandy is Thrill-seeker sinds begin 2011 distributeur geworden van de tassenlijn van Fydelity en van de speakerlijn van Music Monster.

 

Om een duidelijk beeld te geven van wat leverbaar is,  is er sinds kort een geheel vernieuwde website waar alle beschikbare producten van Skullcandy, Fydelity en Music Monster op staan en waar ze te verkrijgen zijn.  Indien een product niet bij in de buurt verkrijgbaar is, kan het altijd via de webwinkel het product worden aangeschaft.

 

Via de nieuwsbrief wordt de consument op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de diverse producten en acties. Check nu de site van www.thrill-seeker.nl en ervaar zelf deze unieke levensvorm.

Geef een reactie