Opening Teva Blue Line: Wake Playground

geplaatst in: Algemeen | 0

Teva Blue LineAanstaande zaterdag 7 mei is een dag die je even in je agenda moet zetten! Dan wordt bij kabelbaan Down Under namelijk het eerste Sesitec 2.0 systeem van de Benelux geopend. Dit systeem is erg geschikt voor beginners op op te leren wakeboarden, maar ook gevorderden kunnen bij Down Under hun gang gaan, want er liggen maar liefst 3 vette obstakels in.  Zaterdag wordt er een demo gegeven, maar vanaf 15:00 kun je ook zelf aan de slag. Je kunt hier alle informatie lezen en via Facebook kun je aangeven of je erbij bent of niet a.s. zaterdag.

Op 7 mei 2011 vindt op het terrein van Down Under in Nieuwegein de officiële opening plaats van de Teva Blue Line: Wake Playground, het eerste Sesitec 2.0 systeem van de Benelux. In het water van de playground bevinden zich drie dikke UNIT obstacles. Voor de experts onder ons, een 12 meter Incline Kicker, een 20 meter flatbar en een Spine. Het systeem is geschikt van beginners tot aan gevorderden

Tijdens de opening zijn verschillende internationaal bekende pro’s aanwezig waaronder CK, Matt Crowhurst, James Young, Sjors van de Kerkhof, Ricky Lukassen, Declan Clifford en Geert Nielen. Zij zullen om 13.30 in een vette Head 2 Head een demo gaan geven.

Wij dagen je uit om vanaf 15 uur zelf te gaan boarden op de Teva Blue Line. Vanaf volgende week zijn via Down Under hiervoor kaarten beschikbaar. We zullen om 18 uur de dag gaan afsluiten met een BBQ. Meer informatie hierover volgt maandag 2 mei!

AGENDA
13.30 uur – Head 2 Head
15.30 uur – Open voor publiek
18.30 uur – Barbecue

Laat weten of je erbij ben en RSVP + share dit evenement!
We zullen ook een aantal clinics gaan weggeven volgende week, dus blijf alert!

Geef een reactie