Eerste stop Jobe Talent Tour dit weekend

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Jobe Talent TourAankomende zaterdag vindt de eerste stop van de Jobe Talent Tour plaats bij kabelbaan Toeppersee in Duitsland. Jobe wil met deze tour jonge Duitse wakeboarders de kans geven hun talenten te showen aan een professionele jury, bestaande uit Jobe teamriders. Eén jongen en één meisje zullen uiteindelijk een Jobe sponsor contract aangeboden krijgen. Meer informatie over de eerste tourstop vindt je hier, en alles over de andere tourstops kun je lezen op de site van Jobe.

Jobe Wakeboard Talent Tour stop #1!

Zaterdag 7 mei vindt de eerste Jobe Wakeboard Talent Tour stop plaats in Duisburg, Duitsland.

Het programma is als volgt;

13:00 – 18:00     Board Testing
18:00 – 20:00     Jobe Wakeboard Talent Tour
Vanaf 20:00     BBQ en party

Twee maanden geleden kondigde Jobe de tour aan en vanaf dat moment bleven de inschrijvingen binnen stromen.

Met deze tour wil Jobe jonge Duitse wakeboarders de kans geven om hun skills aan een professionele jury (bestaande uit Jobe team riders) te laten zien. Uiteindelijk zullen één jongen en één meisje een Jobe sponsor contract winnen (inclusief: wakeboard, bindingen, handle, rope, wetsuit, vest, boardshort en wakeboard tas). De deelnemers hoeven maar aan één tourstop deel te nemen.

Alle deelnemers worden voorzien van een Jobe & Protest goodie bag bestaande uit leuke Jobe en Protest producten.

Voor meer informatie check: www.jobesports.com/talenttour

Geef een antwoord