Foto’s en uitslag opening Teva Blue Line

geplaatst in: Algemeen, Pictures | 0

Opening Teva Blue LineAfgelopen zaterdag vond onder een heerlijk Hollands zonnetje de opening van de Teva Blue Line plaats bij Down Under. Dit 2.0 systeem is de eerste in de Benelux en de opening mocht rekenen op veel aandacht en bezoekers. Fotograaf Rolf Parree was aanwezig en heeft een serie mooie foto’s geschoten. Ook op de Facebookpagina van Down Under zijn een aantal foto’s te bekijken. De opening werd opgeluisterd door een competitie op de nieuwe lijn, welke is gewonnen door Dirk Gideonse. Tweede en derde plek waren voor respectievelijk Ricky Lukassen en CK Koester


From TEVA Blue Line..the opening comp!, posted by Rolf Parree on 5/08/2011 (56 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Geef een reactie