Voordelig wakeboarden bij Break Out Grunopark

geplaatst in: Algemeen | 0

Waterski GroningenWaterskiën en wakeboarden zijn sporten die in Nederland snel aan populariteit aan het winnen zijn. Om alle informatie uit de provincie Groningen over deze sporten te bundelen is de non-profit website www.WaterskiGroningen.nl opgezet. In samenwerking met Break Out Grunopark te Harkstede (vlakbij Groningen) mag de site namelijk een speciale aanbieding verstrekken, waarbij 2 personen voor de prijs van 1 kunnen waterskiën of wakeboarden! De beheerder van de site, Rick van der Velde, wil op deze manier de sport toegankelijker maken. Als je al ervaring met wakeboarden hebt, kun je samen met iemand anders op een voordelige manier de nieuwe obstakels bij Break Out uitproberen en het vernieuwde skipaviljoen bekijken.  Om gebruik te maken van de aanbieding ga je naar de internetsite www.WaterskiGroningen.nl, waar je een speciale actiecoupon kunt vinden. Hier staan ook de voorwaarden van de actie vermeld.

Geef een reactie