Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Jobe Maxine Sapulette Clinic TourIn de maand Juni organiseert Jobe de Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour. Deze tour zal bestaan uit 4 tourstops georganiseerd op verschillende locaties in Nederland.  Tijdens deze tour zullen alle deelnemers persoonlijk les krijgen van Maxine Sapulette. Je schrijft je in door een mail te sturen naar een van de vier kabelbanen waar je graag zou willen deelnemen, met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Klik hier voor meer informatie en de datums.

Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour


In de maand Juni organiseert Jobe de Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour. Deze tour zal bestaan uit 4 tourstops georganiseerd op verschillende locaties in Nederland.  Tijdens deze tour zullen alle deelnemers persoonlijk les krijgen van Maxine Sapulette.

 

Maxine Sapulette is meervoudig Nationaal-, Europees- en Wereldkampioen kabel wakeboarden. Tevens is zij de enige Europese vrouwelijke wakeboard rider die een officiële Pro Model heeft. Al enkele jaren brengt Jobe de Maxine Sapulette Pro serie uit dat bestaat uit een Max Pro Board en een Max Pro Vest.

 

Met deze tour biedt Jobe jou de unieke mogelijkheid om persoonlijk gecoacht te worden door deze wereldkampioen. De clinic avond zal worden afgesloten met een Barbecue waar uiteraard ook Maxine aan zal deelnemen.

 

Wil jij wakeboarden samen met Jobe pro rider Maxine Sapulette? Zorg dan dat je jezelf snel inschrijft aangezien de beschikbare plaatsen beperkt zijn. Je schrijft je in door een mail te sturen naar een van de vier kabelbanen waar je graag zou willen deelnemen, met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer.

 

Kosten:                    € 30,-
Inclusief:
– Gebruik Max board + bindings;
– 2,5 uur gebruik kabelbaan;
– Persoonlijk les van Maxine Sapulette;
– Jobe Goodie Bag;
– BBQ.

Grijp de kans om je wakeboard skills te upgraden en stuur een email naar een kabelbaan bij jou in de buurt!

Locaties:                 Vrijdag 10 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Burnside Cable Park, Deventer
www.burnside.nl

[email protected]

Vrijdag 17 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Kabelwaterskibaan de Stroombroek, Braamt
www.kabelwaterskibaan.nl

[email protected]

Donderdag 23 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Down Under, Nieuwegein
www.downunderrecreatie.nl
[email protected]
Vrijdag 24 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Betuwestrand, Beesd
www.betuwestrand.nl

[email protected]

Geef een reactie