Corona Extra wakeboard tour

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Corona Wakeboard TourOok dit jaar zal Corona Extra weer het strand en boulevard van Scheveningen opleuken met het waterbassin waarin gewakeboard kan worden. Dit jaar worden de activeiten echter ook uitgebreid naar andere locaties. Het 3-daagse evenement zal dit jaar 4 keer plaatsvinden in zowel Scheveningen als Zandvoort.Het wakeboarden vindt plaats in een groot waterbassin van 56 meter lang 16 meter breed. Tijdens dit evenement zullen diverse pro-wakeboarders demonstraties geven, zij strijden in een wedstrijd om leuke dagprijzen en de uiteindelijke hoofdprijs, een reis voor twee personen naar Mexico. Ook de bezoekers krijgen de gelegenheid om de sport uit te proberen door middel van clinics. Er is keuze uit kneeboarden, waterskiën en wakeboarden. Bekijk hier de data en locaties van de evenementen, of check onze kalender.
 
De data die vast gesteld zijn;

 

15,16 en 17 juli Zandvoort

29,30,31 juli Scheveningen

 

Tijden: Vrijdag    16.00 tot 00.00

Zaterdag  10.00 tot 22.00

Zondag     7.30 tot 18.30

Geef een reactie