Sneak preview Christian Koester’s CliCK Serie

geplaatst in: Algemeen | 0

CK Koester PreviewNog enkele weken en dan zal het design van het board, vest en helm van de CK Pro Serie (CliCK Series) worden onthult. Enkele maanden geleden bracht Jobe het nieuws naar buiten, dat CK Koester zijn eigen Jobe pro serie zou krijgen. De afgelopen maanden zijn CK Koester en Jobe druk bezig geweest met het ontwerp van de producten in deze pro serie. De designs zijn nu inmiddels verstuurt naar de fabrieken, waar de producten in productie zijn gegaan.  Om de honger van al die nieuwsgierige wakeboard addicts te stillen, kan Jobe alvast een sneak preview geven van het board van de CliCK series.
 
Shape

Voor CK’s pro board heeft Jobe een splinternieuwe shape ontwikkeld. In samenwerking met CK zelf, heeft Jobe een shape gecreëerd, die perfect aansluit op de wensen van CK. “CK wilde een board dat snel, stabiel en de perfecte hold heeft op het water. Daarom hebben we er een rolled edge op gemaakt die niet door loopt tot het eind maar over loopt in een scherpe edge. Dit in combinatie met de lange molded in fins aan het eind van de extra brede tip en tail. Zo heb je met dit board alles wat je nodig hebt voor een perfecte release, explosieve pop of the wake en voldoende grip. Daarbij zorgt de continuous rocker er nog voor dat het board lekker snel is. Aangezien CK veel over obstakels ride met zijn board vroeg hij om extra ABS rails om slijtage te beperken. Uiteraard is ook deze wens van CK ingewilligd. Zo heeft dit board alle features die CK nodig acht om optimaal te presteren!”, aldus een van de product ontwikkelaars van Jobe.

 

Graphics

De graphic van het CliCK board is ook in samenwerking met CK gemaakt. Een van CK’s grote passies is fotografie en dat is dan ook een element wat duidelijk in het ontwerp naar voren komt. Verder is het board bevlekt met gele en blauwe kleuren. Zo wordt er voor een kleurrijke rider ook een kleurrijk board gemaakt.

 

Vest en Helm

Naast een board, bestaat de CliCK Pro Serie ook uit een vest en een helm. Ook bij deze producten heeft CK zelf weer veel inbreng gehad in het eindresultaat. Deze producten zullen dan ook een soortgelijke print als het wakeboard krijgen. De shape van het vest en de helm wordt door Jobe nog even geheim gehouden.

 

Houdt www.jobesports.com in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de CliCK Serie!

Geef een reactie