Austin Hair gaat rijden voor Jobe

geplaatst in: Algemeen | 0

Austin HairHet watersportmerk Jobe deelt met grote trots mee dat zij de pro-boarder Austin Hair hebben weten te strikken voor het Jobe wakeboardteam voor de komende drie jaar. Austin behoort tot de wereldtop bootriders en heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder een 4e plek in de World Series. Austin zal in 2012 zijn eigen wakeboardmodel en bindingen krijgen, en zal nauw betrokken zijn bij de productie daarvan en bij de ontwikkeling van diverse andere producten binnen de Jobe collectie. Lees hier meer over de toevoeging van Austin aan het Jobe team.

Jobe tekent US pro rider Austin Hair

 

Met grote trots kan het watersport merk Jobe mededelen dat zij onlangs een driejarige overeenkomst hebben gesloten met wakeboard pro rider Austin Hair. Austin is een van de beste boot riders ter wereld en eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke 4e plek in de US Pro Tour en op een 4e plek in de World Series. Ook dit seizoen heeft Austin bij alle wedstrijden waar aan hij heeft deelgenomen de finale bereikt.

 

Voor Jobe is het aantrekken van Austin het begin van een nieuw tijdperk. Jobe zal de komende jaren veel investeren in de ontwikkeling van wakeboards en bindingen. Zo zal er in 2012 een totaal vernieuwde wakeboard collectie worden gepresenteerd dat iedereen versteld zal doen staan. Een van de paradepaardjes van deze collectie zal het Pro Model van Austin Hair worden. Austin zal zijn eigen wakeboard en bindingen binnen de collectie van Jobe krijgen. Tevens zal Austin nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van de andere producten binnen de Jobe collectie.

 

De afgelopen jaren was Jobe met haar team al sterk vertegenwoordigd in de kabel scene. Met riders als Maxine Sapulette, Christian Koester, Declan Clifford en Kirsteen Mitchell beschikt Jobe over de beste kabel riders ter wereld. Het aantrekken van een boot rider van wereldniveau is dan ook een strategische keus. “We zijn ongelofelijk trots dat we Austin Hair aan ons team hebben kunnen toevoegen. Jobe staat momenteel aan de vooravond van een immens grote verandering. Vanaf 2012 zullen we met Jobe de wakeboard markt bestormen op onze eigen manier. Het aantrekken van Austin tekent onze aanpak. Naast het feit dat hij tot de absolute top behoort, is hij ook op talloze andere manieren actief voor de sport. Dat is de instelling die bij ons past waardoor hij het ideale gezicht voor ons merk is”, aldus Jobe’s Marketing Manager Henk van der Werf.

 

Austin Hair zelf is uiteraard ook zeer gelukkig met zijn sponsor deal. Austin Hair: “Ik ben ontzettend blij met mijn deal met Jobe. Er staat een geweldig bedrijf achter het merk en zijn zeer professioneel met de sport bezig en zijn al meer dan 20 jaar actief in de watersport. Dit is slechts het begin. Nu zij zich meer op de wakeboard scene gaan focussen, zullen ze een hele duidelijke stempel gaan drukken. Jobe voorziet me van alles waar ik ooit als rider van heb gedroomd. De shapes van de boards zijn echt geweldig. Ik heb nog nooit zo fijn achter de kabel en boot gevaren. Zo heb ik 5 nieuwe trucs geleerd in minder dan 2 weken tijd. De ideeën die we hebben voor mijn ‘signature serie’ zijn uniek en ik weet zeker dat het voor de nodige opschudding gaat zorgen!”

 

Houdt de Jobe website in de gaten voor meer informatie: www.jobesports.com!

Geef een reactie