Wake the Line uitslagen en videosamenvatting

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Wake the lineAfgelopen zaterdag vond in het stadionbad in Keulen het evenement Wake the Line plaats, georganiseerd door O’Neill. Dit is een evenement waar veel boarders reikhalzend naar uitkijken, zij het omdat ze meedoen danwel om andere boarders in actie te zien. Het was een geslaagde dag met veel dikke tricks, veel publiek en een dikke party om af te sluiten. De uitslagen zijn bekend en deze kun je hier teruglezen. Ook is er een videosamenvatting gemaakt met de hoogtepunten van Wake the Line welke je hier kunt bekijken.

Wakeboard

  • 1 – Nico Von Lerchenfeld
  • 2 – Shawn Watson
  • 3 – Keith Lidberg

Wakeskate

  • Daniel Grant
  • Jan Kissmann
  • Andy Kolb

[vimeo 25305670 640 360]

Geef een reactie