Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour in volle gang!

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Maxine Sapulette Clinic TourEnige tijd geleden kon je hier lezen over de Maxine Sapulette Clinic Tour, georganiseerd door Jobe. Inmiddels zitten de eerste twee stops er op en deze waren een groot succes. Er zijn nu nog twee clinics gepland, eentje bij Down Under op 23 juni, en eentje bij Betuwestrand op 24 juni. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk en verloopt via de websites van de kabelbanen. Klik hier om meer informatie over de Clinic Tour en aankomende stops te lezen
 
Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour in volle gang!
 
Een aantal weken geleden kondigde Jobe de Jobe Maxine Sapulette Clinic Tour aan. GeĆÆnteresseerden voor deze tour kunnen zich inschrijven via de website van een van de vier kabelbanen waar de desbetreffende tour stop plaats vindt.
 
Inmiddels hebben er al twee tour stops plaatsgevonden. Een bij Burnside Cable Park en een bij waterskibaan de Stroombroek. De stops bleken een groot succes te zijn en waren druk bezocht. Tijdens de tour stops kregen alle enthousiaste deelnemers persoonlijk les van Maxine Sapulette en konden zij het Max board en bindingen uitgebreid testen. De avond werd afgesloten met een gezellige barbecue waar Maxine zelf ook aan deel nam.
 
Maxine Sapulette is meervoudig Nationaal-, Europees- en Wereldkampioen kabel wakeboarden. Tevens is zij de enige Europese vrouwelijke wakeboard rider die een officiƫle Pro Model heeft. Al enkele jaren brengt Jobe de Maxine Sapulette Pro serie uit dat bestaat uit een Max Pro Board en een Max Pro Vest.
Met twee stops achter de rug, staan er nu nog twee tour stops op het programma. Wil jij ook wakeboarden samen met Jobe pro rider Maxine Sapulette en je wakeboard skills upgraden? Kijk dan snel op de website van de twee onderstaande kabelbanen voor meer informatie.
 
Komende locaties:
 
Donderdag 23 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Down Under, Nieuwegein
www.downunderrecreatie.nl
[email protected]
 
Vrijdag 24 juni 2011 vanaf 19:00 uur
Betuwestrand, Beesd
www.betuwestrand.nl
[email protected]

Geef een reactie