Goodbye JStar, hello Jobe Wakeboards

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Jobe logoSportmerk Jobe heeft sinds jaar en dag een uitgebreid assortiment watersportartikelen. Wakeboards behoorden echter nog niet tot de collectie, omdat deze onder de vlag JStar geproduceerd werden. Met ingang van het nieuwe seizoen zal dit merk echter ophouden te bestaan en zullen de boards geproduceerd gaan worden op naam van Jobe. Alle kennis die JStar in de loop der jaren verzameld heeft zal overgedragen worden aan Jobe, zo ook de pro-modellen van o.a. Maxine Sapulette en Keith Lidberg. Christian CK Koester krijgt in 2012 ook een eigen lijn bij Jobe. Lees hier het volledige persbericht, en bekijk een video over de plannen.

Jobe wakeboard tijdperk breekt aan!

Jobe staat aan de vooravond van een compleet nieuw tijdperk; een Jobe wakeboard tijdperk. De komende jaren zal Jobe investeren in de ontwikkeling van nieuwe wakeboards en bindingen. Jobe gaat de markt betreden met een vernieuwende visie, ongekende idealen en innovatieve ideeën. Een frisse wind waarbij onafhankelijkheid, ambitie en passie centraal staan.

Een goede basis voor een sterk wakeboard merk is al aanwezig, doordat Jobe alle mallen en kennis van Jstar inzet voor Jobe. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Jstar dan ook ophouden te bestaan. Zo worden er in 2012 dus Jobe boards op de markt gebracht op bijvoorbeeld de zeer succesvolle Jstar Unix (voorheen Lidberg) shape.

Jobe zal komend seizoen zelf ook al een nieuwe wakeboard shape en compleet vernieuwde binding range uit gaan brengen. De Pro Serie van CK (Christian Koester, UK) bestaat uit een board en binding van nieuwe shapes die helemaal op de wensen van deze UK Cable Champion 2010 zijn gemaakt. Daarnaast zullen US National champion Austin Hair (4e plek in US pro Tour in 2010) en Maxine Sapulette (WWA World Champion) ook een pro model krijgen.

Naast deze atleten wordt Jobe uitgedragen door tal van riders die tot de absolute wereldtop behoren. Zo zullen ook wereldkampioenen Kirsteen Mitchell en Chloe Goudie en de huidige nummer 2 van de wereld bij de junioren Declan Clifford Jobe vertegenwoordigen.

Houdt de officiële Jobe website goed in de gaten voor alle laatste updates; www.jobesports.com. Ook kun je alvast onderstaande promo bekijken voor meer informatie!

[youtube 5kS7nwMxIrg 640 380]

Geef een antwoord