Win 250 euro met een foto van je (groot)ouders

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Never Forget the FoundersWatersportmerk Jobe heeft een leuke actie deze zomer waarmee leuke prijzen te winnen zijn: fotografeer je (groot)ouders op een watersportartikel zoals wakeboard, waterski of kneeboard, upload deze op je Facebook pagina en tag Jobe/JStar in de foto. Jobe kiest de leukste foto uit en de winnaar van de actie mag voor maar liefst 250 euro aan Jobe artikelen uitzoeken. Je mag zoveel foto’s uploaden als je wilt, en dat kan tot 12 september. Lees hier meer informatie over de actie en precieze instructies.
 
Never forget the founders!
 
De geschiedenis van het Jobe merk is gefundeerd door professioneel waterskier Jeff Jobe. Hij is de grondlegger van het Jobe merk en heeft ervoor gezorgd dat Jobe tot op de dag vandaag een belangrijke speler is in de watersport industrie. Zijn jouw grondlegger(s) ook zo speciaal?! Jobe is benieuwd!
 
Maak deze zomer een leuke foto een van je (groot)ouders op een water sport artikel en maak kans op een prijs t.v.w. € 250,- aan Jobe producten!
 
Hoe doe je mee?
Stap 1: Maak een foto van een van je (groot)ouders op een kneeboard, wakeboard, tube, waterski , jetski of ander watersport artikel.
 
Stap 2: Upload de foto op je Facebook pagina en geef deze de naam “Jobe: Never Forget the Founders”.
 
Stap 3: Tag Jobe/Jstar in de foto.
 
Je kunt zoveel foto’s uploaden als je zelf wilt. Plaats deze echter wel vóór 12 september 2011 op de pagina, want op deze dag wordt de winnaar bekend gemaakt.
 
Veel succes!
Klik hier voor de facebook pagina van Jobe

Geef een reactie