Skeve Chicks: speciale girl-clinics bij Skeef

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Skeve ChicksKabelbaan Skeef organiseerde eerder dit seizoen een speciale clinic voor de dames. Vanwege het grote succes wordt deze clinic dit seizoen herhaald, en dat zelfs twee keer want er worden aparte clinics georganiseerd voor beginners en gevorderden. Voor slechts 30 euro ben je ruim een halve dag onder de pannen en krijg je onder meer een instructie vooraf, wakeboardle, lunch en een goodiebag. Er zijn voor beide clinics nog slechts enkele plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Bekijk hier meer informatie en het programma, of check een video van vorig jaar.

SKEVE chicks part II op 6 augustus

 

SKEEF gaat dit seizoen speciaal voor chicks zoals jij voor de 2e keer een wakeboard clinic organiseren! De eerste was zo enorm leuk en succesvol dat we flink gaan doorstomen…  ditmaal worden het twee verschillende clinics. voor de wat meer gevorderde SKEVE chick (adfancy –advanced clinic) en voor de beginners de rookies ride. je kunt je weer opgeven om kennis te maken met de sport of om je skills verder te verbeteren, wederom onder leiding van denise de haan, een ‘mystery guest en natuurlijk onze eigen SKEVE chicks nika, eva en joyce. de kosten voor de SKEVE chicks clinic bedraagt 30,-, schrijf je in via [email protected]

de dag staat weer in het teken van het leren boarden/verbeteren van je huidige boardskills en daarbij een boel gezelligheid met andere chicks. natuurlijk is de SKEVE chicks voor chicks van alle leeftijden (vanaf 14 jaar).

het programma van de clinics ziet er als volgt uit:

rookies ride (max. inschrijvingen: 15, bijna vol)

 • 10:00 inloop plus inschrijving
 • 10:30 welkomstwoord + introductie wakeboarden
 • 10:45 klaarmaken om het water op te gaan!
 • 11:00 wakeboardles met Denise de Haan
 • 12:00 lunch + demo
 • 13:00 de baan weer op om nog een uur te wakeboarden
 • 14:00 afsluiting dag met een prijs voor de meeste progressie en goodiebag

adfancy – advanced clinic (max. inschrijvingen: 20, nog enkele plaatsen)

 • 15:00 inloop plus inschrijving
 • 15:30 welkomstwoord + introductie wakeboarden
 • 15:45 klaarmaken om het water op te gaan!
 • 16:00 2 uur lang knallen: wakeboardles met Denise de Haan en……
 • 18:00 afsluiting dag met een prijs voor de meeste progressie, goodiebag en een hapje en drankje

[vimeo 26642377 640 380]

Geef een reactie