Wet ’n Wild werkt hard aan oplossing kabelbaan

geplaatst in: Algemeen | 0

Problemen Wet 'n WildWellicht heb je het al zien staan op de website van Wet ’n Wild, maar er kan daar momenteel niet geboard worden. Er zijn namelijk problemen met een van de masten, die in ruim 22 meter diep water staat. Sowieso is het niet eenvoudig sleutelen aan een mast midden in een meer, maar dat het zo diep is helpt echter ook niet mee. Alles lijkt in ieder geval de goede kant op te gaan, er wordt hard gewerkt aan een oplossing zoals te zien op deze foto. Op de twitter van Wet ’n Wild is te lezen dat ze hopen eind deze week de kabelbaan weer werkend te hebben. Houdt Wakeboardblog in de gaten voor updates!
 
Update: Wakeboarden is vanaf morgen (4 augustus) weer mogelijk bij Wet ’n Wild

Problemen Wet 'n Wild

Geef een reactie