24 september 4de editie Skullcandy Railbattle

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

skullcandy railbattleJe kunt je vast nog wel de beelden van de Skullcandy Railbattle van vorig jaar voor de geest halen van het immense kanon dat bedwongen diende te worden. Ook dit jaar wordt er weer hard gewerkt aan een nieuw vet obstakel. 24 september kun je dan helemaal los gaan want dan is het tijd voor de 4de editie van de Skullcandy Railbattle bij Burnside Cablepark. Meedoen kost slechts 25 euro (incl BBQ!) en er is maar liefst 1000 euro prijzengeld te verdelen. Alleen meedoen met de BBQ kan ook en kost slechts een tientje. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina van het evenement, en inschrijven doe je door je naam en leeftijd te sturen naar [email protected]. Vermeldt ook even of je gaat wakeboarden of wakeskaten.

Geef een reactie