Ridersinfo NK Wakeboarden 2011

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NK Wakeboarden 2011Met de Protest Cable Call nog vers in het geheugen kan Nederland zich alweer opmaken voor het volgende dikke wakeboardevenement. Zaterdag 10 en zondag 11 september vinden namelijk bij Down Under de Nederlandse Kampioenschappen Wakeboard & Wakeskate plaats. De beste riders van Nederland zullen dan strijden om de titel Nederlands Kampioen 2011. De mensen die mee willen doen aan het NK moeten zeker even deze informatie lezen. Hierin is onder meer het tijdsschema en de inschrijfmethode te vinden.
 
Ridersinfo NK Wakeboard Cable & Wakeskate 2011
 
Op Zaterdag 10 september en Zondag 11 september organiseert Stichting WakeboardCoach in samenwerking met de NWWB het NK Cable Wakeboard en Wakeskate. Dit weekend gaan we weer riden en strijden om de Titel “Nederlands kampioen 2011”.  De Cableway Down Under in Nieuwegein zal garant staan voor veel spektakel & high end wakeboarding.
 
Programma: (wijzigingen voorbehouden)
 
Op vrijdagavond geen officieel programma, maar je kan wel inschrijven voor de september sessions van Down Under Cableway. Boarden van 17:00 tot zonsondergang incl. BBQ voor €35,- Inschrijven uiterlijk op donderdag 8 september voor 12:00 uur via: [email protected]. Let op: Vol = vol!

 

Er is op Zaterdag geen gelegenheid om te trainen bij Down Under. Dus wees verstandig en ga de komende weken nog even trainen op je perfecte run. De Jury wil jouw beste run & dikste tricks zien, dus ga naar Down under om te testen hoe dit het beste in jouw run gaat passen. De run zal hetzelfde zijn als vorig jaar, dit jaar kan je ook gebruik maken van een kicker aan de binnenkant. Special thanks to Teva !!

 

Programma Zaterdag:

9:00 tot 9:30 Inschrijven

9:30 Riders briefing

10:00 tot 19:00 Voorrondes en LCQ’s

19:00 BBQ supported bij Monster Energy

20:30 Live optreden Going Dutsh

22:00 DJ Commander Redbeard

01:00 Einde Party

 

Programma Zondag:

10:00 Start halve finale’s

13:00 Finale’s

18:00 Prijsuitreiking Je kan alvast inschrijven op Cablewakeboard.net
 
Aanmelden NK Cable

Om deel te kunnen nemen MOET je jezelf voor donderdag 8 september 18:00 aangemeld hebben op Cablewakeboard. Ga naar www.cablewakeboard.net en log in met je naam en wachtwoord. Het je geen profiel, ga dan naar registration en maak een profiel aan. Vervolgens ga je naar My board, Klik op my Competitions (2011-9-10 Dutch Nationals Wakeboard) en voor de wakeskaters (2011-9-10 Dutch Nationals Wakekate) geef aan in welke klasse je uitkomt en klik op Join this Competition. Nu sta je aangemeld voor NK.

 

What do you pay:

Om deel te kunnen nemen, moet je lid zijn van de Nederlandse Waterski en Wakeboardbond

Als je lid bent van de NWWB betaal je € 25,- inschrijfgeld en € 10,- voor een eenmalige startlicentie.

Ben je geen lid van de NWWB, dan betaal je als volwassene € 48  voor lidmaatschap NWWB en Jeugdleden betalen € 23,- voor lidmaatschap. Deze betalingen moeten  Zaterdagmorgen bij inschrijving contant betaald worden. We hebben geen pinautomaat, dus zorg voor contant geld!! Je kan ook je lidmaatschap en startlicentie A aanvragen via de webwinkel van de NWWB. http://www.nwwb.net/  Zorg dan dat je dit uiterlijk op maandag 5 september heb gedaan.
 

Wat do you Get:

Deelname aan de strijd om de Nederlandse Titel

Free camping on site for riders (alleen tentjes toegestaan)

Free BBQ op Zaterdag

Free Monster Energy for Riders

Free Party for riders

Familie & vrienden kunnen voor  € 5,- een polsbandje aanschaffen voor de Party

Free Wavesurfing for mini boys & mini girls en 20 % korting voor overige deelnemers.

Ontbijt op zondagmorgen wordt verzorgt door Down under Horeca (tegen betaling) zaterdagmorgen bij inschrijving opgeven.

 

Het gaat weer een Monsterlijk NK worden: Top Riders, Een Brandzone met Teva, Jobe, Slingshot, Sooruz & Liquid Force. Monster zorgt voor de Energy & Sound en samen gaan we los op de ridersparty op Zaterdagavond.

 

SEE YOU THERE !!!

Geef een reactie