Clubcup Wakeboardschool Loosdrecht

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Wakeboardschool LoosdrechtZaterdag 17 september is het weer tijd voor de jaarlijkse clubwedstrijd van Wakeboardschool Loosdrecht. Deze wedstrijd is bedoeld voor leden van de wakeboardclub van de school, en voor vaste klanten. Zoals gewoonlijk beloofd het weer een gezellige wedstrijd te worden, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen, pro’s zijn uitgesloten van deelname maar geven wel een dikke demo. Na de wedstrijd is er de traditionele BBQ. Meedoen aan de clubcup plus BBQ kost 40 euro en inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dick van de Wakeboardschool. Lees hier alle informatie over de wedstrijd.
 
Update: de clubcup is verplaatst naar 17 september

 

Zaterdag 10 september staat de clubcup weer gepland. Gezien het weer van de afgelopen 2 maanden kan het dan dus alleen maar heel mooi weer worden.

 

Deze `wedstrijd` organiseren we voor de leden van de wakeboardclub en de vaste klanten van Waterskischool Loosdrecht. Het geheel staat in het teken van dolle pret maken onder het genot van een hapje en natuurlijk ook een drankje. Leden van de club zijn gewoon verplicht om mee te doen. Iedereen van alle  niveau´s kan dan ook meedoen waarbij figuren als “touching the water” en “wave to the jury” al behoorlijk wat punten scoren.

 

We hebben drie categorieën, Men, Ladies, masters en Kids tot 15 jaar.

 

Maar nogmaals Fun en gezelligheid staan voorop, de echte Pro´s zijn alleen welkom voor de BBQ of een demo.

 

Op deze dag worden tevens de boards van dit seizoen te koop aangeboden. Heb je een voorkeur wees er dan snel bij.

 

Het sportieve programma start om 11.00 (wakeboard / landlock / kicker contest) en eindigt rond 17.00. Daarna gaan we met zijn allen gezellig BBQ-en op het ponton. Red Bull zorgt ook deze dag voor de vleugels. Flo weer voor de tunes.

 

Ook dit jaar stellen O.Neill, Reef en Liquid Force mooie prijzen beschikbaar en… je kunt genieten van de kunsten van de WSL-crew achter de boot. Nol is natuurlijk niet te stuiten en gaat zeker landlocken. Nils is er zeker bij voor een echte wakeboard demo!

 

Voor deelname ontvangen wij graag een reply met vermelding van je leeftijd en de toezegging dat je zaterdag 10 september om 10.00 bij De Uitkijk bent. Parkeren bij de kerk aan de overkant van de weg of op het braak liggende terrein ca 200 mtr naast de Uitkijk.

 

Kosten voor het gehele programma bedragen E 40,- incl. boarden en BBQ. Alleen de drank is voor eigen rekening.

 

Geef ons tijdig aan of je er bij bent, aangezien we maximaal 60 man kwijt kunnen voor dit waanzinnige programma.

 

We zien jullie graag de10e.

 

Dick, Flo, Nol, Nils, Marijn, Mike, Michiel, Richard, Sander en Denise..

 

Waterskischool Loosdrecht

Geef een reactie